Hae avoimiin työpaikkoihimme

Oletko innokas työskentelemään teollisuuden ja prosessiteknologian parissa? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme! Osana Laitex-perhettä pääset luomaan kestävämpää maailmaa älykkäällä prosessisuunnittelulla esimerkiksi energia-, kaivos-, sellu- ja paperi-, sekä kemian- ja ympäristöalan asiakasyrityksillemme.

Työntekijämme ovat tulevaisuutemme – Laitex-perheen jokainen jäsen on tärkeä osa yksityisomisteisen perheyrityksemme kasvutarinaa. Kasvumme on kiihtynyt voimakkaasti viime vuosina, emmekä aio hidastaa tahtia. Etsimme säännöllisesti uusia innostuneita ja motivoituneita yksilöitä vahvistamaan tiimiämme.

Voit olla insinööri, koneistaja, hitsaaja tai taloustieteilijä; opiskelija tai vastavalmistunut; nouseva kyky tai kokenut ammattilainen, jonka CV on pidempi kuin kuljettimemme – tai mitä tahansa siltä väliltä! Urapolkumme ovat yhtä erilaisia kuin työntekijämmekin – tutustu meihin uratarinoidemme kautta.

Monipuolisia työnkuvia motivoituneille tekijöille

Työnantajana haluamme kehittyä toimialamme parhaaksi työpaikaksi. Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja kuuntelemme heidän uratoiveitaan sekä ajatuksiaan menestyäksemme paremmin yhdessä.

Toimipaikkamme ovat Lappeenrannassa ja Vantaalla. Voit työskennellä joustavasti toimistollamme tai etäkonttorissasi, kun työsi antaa myöten. Järjestämme työntekijöillemme myös yhteisiä mahdollisuuksia liikuntaan ja illanviettoihin työajan ulkopuolella.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae, kun palat halusta päästä joukkoomme!

Liity kasvavaan Laitex-perheeseen

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus!

Vaikka meillä ei olisi tällä hetkellä sinun taidoillesi tai uratavoitteisiisi sopivaa työpaikkaa avoinna, voi meillä silti olla tarvetta osaamisellesi. Lähetäthän meille avoimen hakemuksen niin keskustellaan lisää! Arvostamme aikaansaavaa asennetta ja oppimishalua. Aikaisempi työkokemus konetekniikan ja prosessiteknologian parista on eduksi.

Lähetä avoin hakemus
Two engineers looking at each other.

Laitex numeroina

Laitex_ikoniArtboard 1

toimipisteet Lappeenrannassa ja Vantaalla

Laitex ikon_family business

perheyritys

Laitex_ikoniArtboard 5

>10 000 toimitettua ratkaisua

Laitex_ikoniArtboard 4

toimituksia >80 maahan

Laitex_ikoniArtboard 3

~110 työntekijää

Laitex_ikoniArtboard 6

perustettu 1986

Uratarinat – Inspiroivia urapolkuja motivoituneille insinööreille

"Rento ja toverillinen yrityskulttuurimme tarjoaa inspiroivan työympäristön tekijöille, jotka haluavat kasvaa kanssamme ja kehittää yritystämme kohti tulevaisuudenkin menestystä. Arvostamme työntekijöitämme, kuuntelemme heidän näkemyksiään ja ideoitaan ja olemme ylpeitä heidän innostaan luoda parempaa, kestävämpää tulevaisuutta meille kaikille. Tutustu työntekijöihimme - lue heidän uratarinoitaan!"
An engineer smiling and standing.

Matti Naukkarisen uratarina koneistajasta työsuojelu- ja tuotantopäälliköksi

Matti Naukkarinen toimii Laitexilla tuotantopäällikkönä ja työsuojelupäällikkönä. Miten hän ratkoo organisaation kanssa projektiliiketoiminnan haasteita?

Lue Matin tarina
Lead engineer standing in front of a whiteboard.

Heikki Laitisen uratarina: pääsuunnittelija kestävän tulevaisuuden tekijänä

Heikki Laitinen on töissä Laitexin Vantaan konttorilla pääsuunnittelijana ja nauttii jatkuvasta oppimisesta. Voiko laitossuunnittelulla parantaa maailmaa?

Lue Heikin tarina
The engineer looks around.

Simo Pöyhiän uratarina projekti-insinööristä teknologiajohtajaksi

Simo Pöyhiä aloitti Laitex-uransa projekti-insinöörinä vuonna 2005 ja työskentelee nyt teknologiajohtajana. Millaista yrityksen mukana kasvaminen on ollut?

Lue Simon tarina
The engineer in the assembly department drills.

Toni Mikkosen uratarina kesätyöläisestä mekaniikkasuunnittelijaksi

Toni Mikkosen Laitex-ura alkoi kesätyönä kokoonpanossa. Nyt hän työskentelee mekaniikkasuunnittelijana. Miten suunnittelijan työ sujuu opintojen ohessa?

Lue Tonin tarina
Summer trainees 2023 - Laitex

Potentiaalin hyödyntäminen: Tapaa kesätyöntekijämme 2023

Kesätyö Laitexilla tarjoaa joukon jännittäviä mahdollisuuksia, kuten mahdollisuuden oppia uusia taitoja, saada arvokasta työkokemusta ja olla osa nopeasti kasvavaa yritystä.

Lue lisää
Copy-of-Untitled-Design-5

Laitex Academyn kautta valmistunut: Tonin inspiroiva urapolku jatkuu

Miten Laitex Academy edistää työntekijöidensä kehitystä ja kasvua, Tonin uran esimerkki?

Lue Toni Mikkosen uratarina osa 2