Blue ash conveyors for recovery boiler.

Laitexin sähkösuodattimien kuljettimet ja tuhkankäsittelyratkaisut keskittyvät soodakattilassa tuotetun tuhkan ja kemikaalien tehokkaaseen käsittelyyn, kuljetukseen ja kierrätykseen.

Laitex Oy

Soodakattilan tuhkakuljettimet

Soodakattilassa poltettava mustalipeä tuottaa valkolipeää varten hyödyllisiä kemikaaleja sekä höyryä. Sivutuotteena syntyvä höyry hyödynnetään laitoksen sähköntuotannossa. Höyry sisältää kuitenkin erilaisia, ​​hyödyllisiä kemikaaleja, kuten kloridia, kaliumia ja tuhkaa. Ilmakehään vapautumisen sijaan aineita voidaan käyttää uudelleen prosesseissa. Lisäksi kattilan pohjalle jäävää tuhkaa voidaan hyödyntää myöhemmin prosesseissa.

Laitexin materiaalinkäsittelyjärjestelmät on suunniteltu soodakattiloiden tuhkan ja suodatinpölyn käsittelyyn sekä kuljetukseen.

Sähkösuodattimien ja tuhkan kuljettimet

Laajan globaalin toimintamme ansiosta olemme suunnitelleet ja toimittaneet tuhkakuljettimia sekä sähkösuodattimien kuljettimia erilaisiin olosuhteisiin, joista jokaisella on aina omat haasteensa.

Sähkösuodattimen kuljettimet

Sähkösuodattimet ottavat talteen lentotuhkan ja kiehuvan sellun kemikaalit puhdistaen ilmavirtaa. Kaasuvirrasta peräisin olevat hiukkaset varautuvat positiivisesti tai negatiivisesti ja vetäytyvät vastakkaista varausta kantaviin kokoojalevyihin. Pohjalaahat kaapivat kiinteän seoksen kuljettimille, jotka kierrättävät tuhkan ja kemikaalit takaisin prosessiin sekoitussäiliön kautta.

Savukaasujen keräämiseen ja tuhkan kuljettamiseen Laitex suunnittelee ja toimittaa sähkösuodattimien kuljetinjärjestelmiä. Jopa yksi maailman suurimmista soodakattiloista luottaa tehokkaisiin järjestelmiimme.

Tuhkakuljettimet

Soodakattilasta poistettava tuhka hyödynnetään kemikaalien talteenotossa. Laitexin pölytiiviit kolakuljettimet sekä sulkusyöttimet ovat erinomainen ratkaisu kuuman tuhkan kuljettamiseen soodakattilasta sekoitussäiliöön.

Kuljetus äärimmäisissä olosuhteissa

Teknologiatalon ja konepajan ainutlaatuinen yhdistelmä mahdollistaa loistavien ratkaisujen joustavan ja ketterän toimituksen. Pitkäikäiset laitteemme on suunniteltu toimimaan moitteettomasti suurella kapasiteetilla äärimmäisissä olosuhteissa. Laaja kokemus ja eri materiaalien tuntemus on kuitenkin jokaisen toimittamamme lujatekoisen laitteen takana.

Lime dust silo's bottom.