blue concentrate refining system with long chain conveyor

Sulaton materiaalin­käsittely

Tennessee, Yhdysvallat

3857507-200

Yleiskatsaus

  • Toimitusvuosi: 2022
  • Laitos: Arvometallisulatto​
  • Materiaali: Rikasteet, prosessin lisäaineet & reagenssit
2306176-200

Laajuus

  • Avaimet käteen – toimitus sulaton materiaalinkäsittelyyn
  • Siilot ja niiden varusteet
  • Ruuvisyöttimet ja punnitussiilot
  • Kolakuljettimet

Tennessee yleiskuva

Arvometallisulaton mittava laajennus Tennesseessä, USA:ssa, luo mahdollisuuden kierrättää vaarallisia ja vaarattomia arvometalleja vedenkäsittelylietteestä, pussisuodattimista ja muista tuotantojäämistä. Sulattojen materiaalinkäsittelylaitteet mahdollistavat asiakkaan kyvyn vastata kemian-, elektroniikka-, auto- ja koruteollisuuden kasvavaan kysyntään.

Laitexin toimitus koski sulaton uuni edeltävää materiaalinkäsittelylaitteistoa. Purku, annostelu ja kuljetus on toteutettu ruuvikuljettimilla, luistiventtiileillä, kolakuljettimilla ja punnitussiiloilla. Koko materiaalinkäsittelyjärjestelmä saavuttaa yhteensä 10 000 t/a kapasiteetin.

Tarkka annostelu ja punnitus

Tehdas käsittelee 12 erilaista arvorikastetta, joista voidaan valmistaa joustavasti erilaisia ​​materiaaliseoksia. Sulaton materiaalinkäsittelyprosessissa rikaste puretaan ja kuljetetaan punnitussiiloihin. Säiliöt annostelevat rikasteen kolakuljettimelle, joka syöttää sekoitinta. Valmis seos puretaan toiselle kolakuljettimelle, joka kuljettaa seoksen syötettäväksi uuniin.

Tämä projekti korosti Laitexin asiantuntemusta siilosuunnittelussa ja lujuuslaskennassa sekä kykyä testata ratkaisujaan. Kattavan teknologiakehityksen ansiosta Laitexin punnitussiiloissa on erittäin tarkat mitoitus- ja annosteluominaisuudet minimoiduilla materiaalivuodoilla. Toisin sanoen korkean annostelutarkkuuden ansiosta sulatto voi luoda jatkuvasti tasaisen seoksen.

Pitkän ja ammattitaitoisen metalli-, mineraali- ja kaivosteollisuuden materiaalinkäsittelylaitteiden tuntemuksen ansiosta Laitex pystyy joustavasti toteuttamaan ja testaamaan uudenlaisia ​​ratkaisuja.

REFERENSSIIN LIITTYVÄT RATKAISUT

3d model for slag conveying.

Metallien jalostus

Metallinjalostamoiden materiaalinkäsittelyjärjestelmät sisältävät rikasteiden ja prosessin lisäaineiden vastaanottamisen, varastoinnin, annostelun ja sekoittamisen sekä kuljetuksen seuraavaan prosessivaiheeseen. Laitexin ratkaisut varmistavat jalostamon tasaisen materiaalivirran.

toimimme

globaalisti