Rotary valve repair is made in Laitex workshop.
Kuljettimien kunnostus

Kunnos­tustyöt

Kunnostus paikan päällä ja sen ulkopuolella

Vihreät arvot ohjaavat materiaalinkäsittelylaitteiden uudistamiseen. Tavoitteena on palauttaa järjestelmän suorituskyky ja kunto alkuperäiselle tasolle ilman uusia investointeja. Palvelumme koskee kaikkia alkuperäisiä laitteita, mutta myös osaa valittujen merkkien laitteista.

Kunnostustyöt tehdään yleensä laitekohtaisesti. Osa laitteista voidaan kunnostaa paikan päällä, mutta osa lähetetään usein Laitexin korjaamoon kunnostettavaksi.

Laitexin suorittamat kunnostustyöt

Vanhojen laitteiden kunnostus suunnitellaan ja ajoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Sovimme yhdessä, mitkä laitteet lähetetään Laitexin konepajalle kunnostettavaksi ja mitkä voidaan kunnostaa paikan päällä. Tarkastuksen ja puhdistuksen jälkeen määritetään huoltotarpeen laajuus. Laitexin konepajalla kunnostetut laitteet testataan ennen toimitusta.

Tyypillisesti kuluvat komponentit vaihdetaan uusiin, kuluneet komponentit hitsataan ja koneistetaan uudelleen sekä rakenneosat maalataan. Lopputulos muistuttaa kuin uutta.

Ammatti­taito.

Täysi palvelu.

Paikallinen ja globaali suorituskyky

Paikan päällä suoritettavat kunnostuspalvelut voidaan tarjota kokonaisuudessaan paikallisille tehtaille ja laitoksille Suomessa. Laitexin ammattitaitoinen huoltotiimi on valmis suorittamaan kunnostusprosessin alusta loppuun. Toimintamme laajenee kuitenkin myös jatkuvasti.

Maailmanlaajuisesti tarjoamme työnvalvontaa paikan päällä ja kunnostuksia konepajallamme. Projektit siis toteutetaan samalla tehokkuudella maailmanlaajuisesti, mutta suorittava tiimi on paikallinen.

Palveluksessasi heti alusta alkaen

Muut kuljetinjärjestelmien palvelut

Maksimoidaksemme toimintavarmuuden ja laitteiden käyttöiän, olemme palveluksessasi koko laitoksesi elinkaaren ajan:
Laitex employee refurbishing material handling equipment.

toimimme.

globaalisti.