3d model for slag conveying.

Edistyksellinen kuljetusjärjestelmien suunnittelu minimoi materiaalihukan ja ylläpitää tasaista materiaalivirtaa läpi metallinjalostamoiden kuljetuksen.

Laitex Oy

Materiaalinkäsittely metallinjalostamolla

Metallinjalostamoiden materiaalinkäsittelyjärjestelmät sisältävät rikasteiden ja lisäaineiden vastaanottamisen, varastoinnin, annostelun ja sekoittamisen sekä kuljetuksen seuraavaan prosessivaiheeseen. Tyypillisesti pyro- tai hydrometallurgisien prosessien jälkeen jalostettu tuote ja sivutuotteet kuljetetaan varastoon ennen lastausta kuljetusyksikköön.

Laitexin materiaalinkäsittelyjärjestelmät metallien jalostuksessa

Laitex suunnittelee ja valmistaa tehokkaita materiaalinkäsittelyjärjestelmiä metallien jalostusprosesseihin. Vahvat ratkaisumme varmistavat, että jalostamon materiaalivirta pysyy tasaisena ja täsmällisenä.

Materiaalin vastaanotto ja seoksen valmistus

Vastaanotto-, lastaus- ja varastointiratkaisut suunnitellaan kuljetustavan, tilan, eri materiaalien ja niiden määrän mukaan. Olemme räätälöineet erilaisia ​​vastaanottoratkaisuja kuorma-autoista laivoille. Suuret ja kestävät hihnakuljettimet soveltuvat tähän prosessin osaan niiden laajan käsittelykapasiteetin ja tarkkuuden ansiosta.

Varastosta materiaali kuljetetaan päiväsiiloihin ja siiloihin, joissa haluttu seos valmistetaan. Laitex on valmistanut erittäin tarkkoja syöttö- ja annostelulaitteita prosessin tähän osaan.

Materiaalinkäsittelyjärjestelmät pyro- tai hydrometallurgisien prosessien jälkeen

Hydrometallurgia ja sulatus tuottaa kuljetettavia materiaaleja, kuten kiteytettyjä tai rakeisia lopputuotteita, kuonaa sekä hukkalämpökattilan pölyä. Usein tarvitaan jäähdytystä, murskaamista ja palojen rikkomista.

Laitexin kuljettimet ja lastauslaitteet puhtaalle materiaalille mahdollistavat tasaisen ja hallitun materiaalivirran korkealla lastaus- ja annosteluvarmuudella. Punnituksen ja lastauksen välinen tiedonsiirto varmistaa järjestelmän oikean toiminnan. Edistyksellinen muotoilu minimoi materiaalihukan ja ylläpitää tasaisen virran koko kuljetuksen läpi.

Erikoistunutta materiaalinkäsittelyä

Olemme kehittäneet pitkän historiamme aikana edistynyttä teknologiaa, joka mahdollistaa tarkan ja tehokkaan materiaalinkäsittelyn. Laitex tarjoaa vertaansa vailla olevaa joustavuutta ja ammattitaitoa räätälöityjen materiaalinkäsittelyratkaisujen suhteen. Ennen kaikkea pitkä kokemus ja erilaisten materiaalien läpikotainen tuntemus ovat kuitenkin jokaisen toimittamamme järjestelmän takana.