3d model for slag conveying.

Edistyksellinen kuljetusjärjestelmien suunnittelu minimoi materiaalihukan ja ylläpitää tasaista materiaalivirtaa läpi metallinjalostamoiden kuljetuksen.

Laitex Oy

Metallinjalostamon materiaalinkäsittely

Metallinjalostamoiden materiaalinkäsittelyjärjestelmät sisältävät rikasteiden ja prosessin lisäaineiden vastaanottamisen, varastoinnin, annostelun ja sekoittamisen sekä kuljetuksen seuraavaan prosessivaiheeseen. Tyypillisesti pyro- tai hydrometallurgisien prosessien jälkeen jalostettu tuote ja sivutuotteet kuljetetaan varastoon ennen lastausta kuljetusyksikköön.

Laitexin materiaalinkäsittelyjärjestelmät metallien jalostuksessa

Laitex suunnittelee ja valmistaa tehokkaita materiaalinkäsittelyjärjestelmiä metallien jalostusprosesseihin. Kestävät ratkaisumme varmistavat, että jalostamon materiaalivirta pysyy tasaisena.

Materiaalin vastaanotto ja seoksen valmistus

Vastaanotto-, lastaus- ja varastointiratkaisut suunnitellaan kuljetustavan, tilan, eri materiaalien ja niiden määrän mukaan. Olemme räätälöineet erilaisia ​​vastaanottoratkaisuja kuorma-autoista laivoille. Suuret ja kestävät hihnakuljettimet soveltuvat tähän prosessin osaan niiden laajan käsittelykapasiteetin ja tarkkuuden ansiosta.

Varastosta materiaali kuljetetaan päiväsiiloihin ja siiloihin, joissa haluttu seos valmistetaan. Laitex valmistaa erittäin tarkkoja syöttö- ja annostelulaitteita etenkin tähän osaan prosessia.

Materiaalinkäsittelyjärjestelmät pyro- tai hydrometallurgisien prosessien jälkeen

Hydrometallurgia ja sulatus tuottaa kuljetettavia materiaaleja, kuten kiteytettyjä tai rakeisia lopputuotteita, kuonaa sekä hukkalämpökattilan pölyä. Usein prosessissa tarvitaan kuljetuksen lisäksi materiaalien jäähdytystä ja murskaamista.

Laitexin kuljettimet ja lastauslaitteet puhtaalle materiaalille mahdollistavat tasaisen ja hallitun materiaalivirran korkealla lastaus- ja annosteluvarmuudella. Punnituksen ja lastauksen välinen tiedonsiirto varmistaa järjestelmän oikean toiminnan. Edistyksellinen muotoilu minimoi materiaalihukan ja ylläpitää tasaisen materiaalivirran koko kuljetuksen läpi.

Erikoistunutta materiaalinkäsittelyä

Olemme kehittäneet pitkän historiamme aikana edistynyttä teknologiaa, joka mahdollistaa tarkan ja tehokkaan materiaalinkäsittelyn. Laitex tarjoaa vertaansa vailla olevaa joustavuutta ja ammattitaitoa räätälöityjen materiaalinkäsittelyratkaisujen suhteen. Ennen kaikkea pitkä kokemus ja erilaisten materiaalien läpikotainen tuntemus ovat kuitenkin jokaisen toimittamamme järjestelmän takana.