Laitex service engineer smiling.

Avoin hakemus

Kun etsit kesätyötä, osa-aikaista tai kokoaikaista työtä, harjoittelupaikkaa tai lopputyöpaikkaa tekniikan alalta, lähetä meille avoin hakemus.

Olet tullut oikeaan osoitteeseen! Jos et löytänyt avoimista työpaikoistamme omiin taitoihisi tai uratavoitteisiisi sopivaa tehtävää, esittäydythän meille lähettämällä avoimen hakemuksesi.

Tällä hetkellä työllistämme 90 lahjakasta eri alojen ammattilaista: projektinhallinnan, markkinoinnin, myynnin ja palveluliiketoiminnan, konetekniikan, tuotekehityksen, tuotannon ja toimitusketjujen hallinnan sekä hallinnon osaajia. Urapolkumme ovat yhtä erilaisia kuin työntekijämmekin. Tiimiämme rikastavat niin nuoret kyvyt kuin jo pitkän uran tehneet ammattilaiset erilaisilla taustoillaan ja mielenkiinnon kohteillaan.

Uusien kykyjen rekrytoinnissa arvostamme eniten aikaansaavaa asennetta ja intoa oppia. Aiempi työkokemus konetekniikan tai prosessitekniikan alalta on eduksi.

Vaikka toivomme, että viihdyt meillä mahdollisimman pitkään, tarjoamme myös mahdollisuuksia lopputöiden tai diplomitöiden tekoon, harjoittelupaikkoihin, kesätyöpaikkoihin tai muihin lyhyempikestoisiin työsuhteisiin.

Jos olet opiskelija tai urasi alkumatkalla oleva tekijä ammattikoulusta, ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta, laita rohkeasti hakemuksesi meille – tuoreet ideasi ja laatikon ulkopuolinen ajattelusi ovat äärimmäisen arvokkaita kehittymisellemme!

Lähetä meille avoin työhakemuksesi

Lähetä meille avoin hakemuksesi, jossa tuot ilmi ammatilliset intohimosi ja syysi haluta osaksi Laitex-tiimiä. Muista määritellä toivomasi työtehtävät ja työpaikka hakemuksessasi.

Odotamme innolla, että saamme kuulla, mitä saisimme aikaan kanssasi!

Lähetä avoin hakemus!