This is the way

Laitex
way

 

Perheyritys yli sukupolvien – yli 38 vuoden monipuolisella materiaalinkäsittelykokemuksella. Sinä aikana Laitex-perhe on kasvanut paljon ja meistä on kehittynyt täyden palvelun teknologiayritys.

 

Perimmäinen tavoitteemme on aina ollut sama – luomme asiakkaillemme arvoa ja autamme heitä menestymään. Tunnemme asiakkaidemme arvoketjut, tarjoamme heille innovatiivisia ratkaisuja kilpailukyvyn parantamiseksi sekä tuemme heitä koko tuotteidemme ja palveluidemme elinkaaren ajan.

 

Innovatiivista materiaalin-
käsittely­teknologiaa
globaalisti.

 

 

Laitex on erikoistunut materiaalinkäsittelyyn yksittäisistä laitetoimituksista suuriin avaimet käteen -ratkaisuihin. Autamme asiakkaitamme toimimaan entistä älykkäämmin, ympäristöystävällisemmin sekä turvallisemmin. Olipa projekti kuinka suuri tai haastava tahansa, etsimme aina toimivan ratkaisun.

Olemme yritys, jonka voit haastaa.

 

 

Tunnemme materiaalit
ja kuinka hyödyntää niitä
kestävästi.

 

 

Maailma muuttuu nopeasti, samoin kuin asiakkaidemme tarpeet. Vastaamme näihin tarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti – samalla varmistaen, että ympäristönäkökulma otetaan hyvin huomioon. Keskitymme yhä enemmän kiertotaloushankkeisiin vihreämmän tulevaisuuden puolesta.

 

 

1986
perustettu
80
maata
10000
toimitusta

 

 

Ketteryys, joustavuus ja ongelmanratkaisutaidot ovat Laitexin tekemisen ytimessä. Asiakkaamme luottavat meille projektinsa, koska tietävät niiden sujuvan suunnittelusta ylläpitoon.

 

 

Two engineers looking at each other.

Osaamisen ja yhteistyön avulla saadaan aikaan markkinoiden kestävimmät ratkaisut.

 

 

Laitex on uniikisti joustava yhdistelmä teknologiataloa ja työpajaa. Tämä mahdollistaa nopean reagoinnin kaikkiin tilanteisiin. Kykymme ratkaista ongelmia perustuu puhtaasti omaan kokemukseemme sekä osaamiseemme. Kehitämme jatkuvasti prosessejamme ja ammattitaitoamme palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin.

 

 

Lasse Kurronen, CEO

 

”Yhdistämme ammattitaitomme, asenteemme sekä palveluhalumme luodaksemme erinomaisia ​​ratkaisuja. Tätä on Laitex Way.”