Activated carbon plant model with activated carbon equipment by Laitex.

Aktiivihiili on imukykynsä ansiosta hyödyllinen aine useisiin eri sovelluksiin. Se on erittäin kustannustehokas suurten ilma- tai vesimäärien käsittelyssä laimennettujen epäpuhtauksien poistamiseksi.

Laitex Oy

Aktiivihiililaitoksen laitteet

Aktiivihiilitehdas hyödyntää muun muassa turvetta, puuta ja hiiltä valmistaessaan aktiivihiiltä. Aktiivihiilen kasvava kansainvälinen kysyntä lisää aktiivihiililaitosten tarvetta. Laitexin suunnittelemat laitteet soveltuvat aktiivihiilen tehokkaaseen kuljetukseen ja käsittelyyn.

Aktiivihiilen tuotanto

Karbonointi ja aktivaatio ovat pääprosesseja, jotka tuottavat aktiivihiiltä. Aktiivihiilen valmistusprosessi tapahtuu lämpö tai kemiallisella aktivaatiolla materiaalista riippuen. Aktiivihiiltä tuotetaan altistamalla hiilipohjaisia ​​materiaaleja äärimmäiselle kuumuudelle prosessissa, jota kutsutaan pyrolyysiksi. Aktiivihiiliuunissa materiaali saavuttaa jopa 650 asteen lämpötilan.

Ratkaisut aktiivihiilen laitteisiin

Laitex tarjoaa materiaalinkäsittelyratkaisuja koko aktiivihiililaitokselle vastaanotosta varastointiin ja materiaalin purkuun.

Aktiivihiili on erittäin räjähdysherkkä materiaali, mikä tulee ottaa huomioon laitteita suunniteltaessa. Uunin jälkeen olevat laitteet altistetaan korkeille lämpötiloille. Laitex on suunnitellut aktiivihiililenkäsittelylaitteensa kestämään äärimmäisiä olosuhteita ja käsittelemään materiaalia rikkomatta materiaalirakennetta ja räjähdysvaaraa lisäämättä.

Osa vihreää murrosta

Yksi Laitexin arvoista on kyky tarjota ratkaisuja kestävän maailman ja kiertotalouden tukemiseksi. Aktiivihiilen hyödyt ovat globaaleja, ja haluamme olla mukana johtamassa kehitystyötä. Vuosikymmenten kokemuksella, innovatiivisella tuotekehityksellä ja joustavalla asenteella olemme kehittäneet laitteita, jotka käsittelevät aktiivihiiltä turvallisesti, tehokkaasti ja kasvavalla volyymilla.