Copy of Summer trainees (20 × 7 cm) (15 × 7 cm)
Kesätyö Laitexilla

Potentiaalin hyödyntäminen: Tapaa kesätyöntekijämme 2023

Kesätyö Laitexilla tarjoaa joukon jännittäviä mahdollisuuksia, kuten mahdollisuuden oppia uusia taitoja, saada arvokasta työkokemusta ja olla osa nopeasti kasvavaa yritystä.

Meillä on ilo esitellä poikkeuksellinen joukko henkilöitä, jotka liittyivät tiimiimme kesätyöntekijöiksi. Ryhmä koostuu henkilöistä, jotka ovat ensimmäistä, toista tai kolmatta kesää töissä Laitexilla. Tämä uusien kykyjen dynaaminen sekoitus eri vaiheissa olevia akateemisia matkoja, innostusta ja potentiaalia valmistelee heitä tekemään pysyvän vaikutuksen yritykseemme.

Tutustu kesätyöntekijöihimme. Olemme innoissamme saadessamme heidät kaikki mukaan.

Kolmannen vuoden kesätyöntekijä, edennyt mekaniikkasuunnittelijaksi kesätyön kautta:

Toni Mikkonen, jolla on vahva akateeminen tausta, poikkeukselliset konetekniikan taidot ja sitoutuminen huippuosaamiseen.

Lue Toni Mikkosen uratarina tässä.

Toisen vuoden kesätyöntekijät:

Juho Kauppi ja Eeli Väisänen, joilla molemmilla on intohimoa ja halua jatkuvaan oppimiseen. He ovat valmiita tarttumaan tuleviin mahdollisuuksiin.

Ensimmäisen vuoden kesätyöntekijät: Niklas Temonen, Jere Jokimies, Eino Hämäläinen ja Sonja Pellikka

Ensimmäisen vuoden kesätyöntekijät lähtevät matkalle oppimisen, kasvun ja käytännön kokemuksen kautta.

Näillä kesätyöntekijöillä on etuoikeus työskennellä tiiviissä yhteistyössä kokeneiden ammattilaistemme kanssa, hankkia käytännön tietoa ja osallistua käynnissä oleviin projekteihin. Olemme sitoutuneet tarjoamaan heille mentorointia, ohjausta ja oppimista tukevan ympäristön, joka rohkaisee heidän henkilökohtaista ja ammatillista kehitystään. Uskomme ryhmätyön ja innovaatiokulttuurin edistämiseen Laitexissa, ja olemme varmoja, että heidän panoksensa rikastuttaa entisestään dynaamista tiimiämme.

Toivotamme kesätyöntekijämme lämpimästi tervetulleiksi ja kiitämme heitä valinnasta osallistua Laitexin toimintaan. Yhdessä lähdemme suurelle matkalle, joka hyödyttää heidän uraansa ja vaikuttaa myönteisesti yhteiseen menestykseemme.

Flow your career with Laitex!