Different conveyor spare parts for conveyors.
OEM varaosat kuljettimille

OEM varaosat

Varaosat materiaalinkäsittelyyn

Kuljettimien käyttöolosuhteet ovat usein haastavat ja ne ovat jatkuvasti alttiina lämmönvaihteluille, pölylle, lialle, kosteudelle ja iskuille. Niiden on kuitenkin oltava jatkuvasti toiminnassa ja toimintakunnossa. Laitexin kuljettimen varaosat varmistavat tehtaan jatkuvan toiminnan sekä suorituskyvyn, johon voit luottaa.

Kuljettimen varaosapalvelumme päätavoitteena on parantaa kuljetinjärjestelmien suorituskykyä, turvallisuutta sekä ennen kaikkea pidentää kuljetinjärjestelmän käyttöikää. Asianmukaisella huollolla ja laadukkailla OEM-varaosilla kuljetinjärjestelmän elinkaarta voidaan pidentää useilla vuosilla.

Materiaalinkäsittely­laitteiden varaosat

Materiaalinkäsittelylaitteiden varaosat sisältävät osat toimittamiimme laitteisiin ja mahdollisuuksien mukaan myös muihin laitteisiin. Varaosiksi lukeutuu osat ja laitteet akselitiivisteistä ja sulkusyöttimiin.

Flow Must Go On: Pidämme varastomme ajan tasalla, jotta asiakkaidemme ei tarvitse varastoida varaosia itse. Kuljettimen varaosia on saatavilla kiireellisimpiinkin tarpeisiin. Nämä tilanteet voidaan kuitenkin välttää säännöllisillä tarkastuksilla, joiden ansiosta varaosat ovat saatavilla ja asennettuna oikea-aikaisesti.

Flow Must Go On.

Kuljettimien voimansiirto

Kuljettimien voimansiirtolaitteet, kuten ketjut ja moottorit, kuluvat pitkällä aikavälillä. Nämä ovat kuljettimien ydin, ja niiden toimintaa tulee seurata, jotta huolto ja varaosien tarve tiedetään etukäteen. Näin voidaan minimoida laitoksen seisakit.

Laitexin oma IoT-teknologia on kehitetty juuri tätä tarkoitusta varten, jotta voimme seurata esimerkiksi ketjun venymistä. Pystymme ennakoimaan tulevat huoltotarpeet ja toimintahäiriöt etukäteen sekä toimittamaan kuljettimen varaosat oikeaan tarpeeseen. Tämä on erityisen kätevä ratkaisu syrjäisiin paikkoihin, joissa säännöllinen tarkastus on haastavaa.

Palveluksessasi heti alusta alkaen

Muut kuljetinjärjestelmien palvelut

Maksimoidaksemme toimintavarmuuden ja laitteiden käyttöiän, olemme palveluksessasi koko laitoksesi elinkaaren ajan:
Laitex employee refurbishing material handling equipment.

toimimme.

globaalisti.