Model for concentrator conveyors and trucks in chernogorsk.

Ratkaisut rikastamoille

Rikastuslaitoksen materiaalinkäsittelyyn kuuluu teknologiat, jotka vievät kuivaa prosessivirtaa eteenpäin purkamalla, syöttämällä, kuljettamalla, lastaamalla ja varastoimalla. Murskattu malmi syötetään rikastuslaitokseen koon pienentämistä varten, jonka jälkeen seuraa rikastelietteen käsittely. Vedenpoiston jälkeen rikasteet kerätään ja kuljetetaan joko suursäkkeihin, kuorma-autoihin, kontteihin tai juniin.

Laitexin laitteet soveltuvat murskatun malmin kuljettamiseen ennen rikastelietteen käsittelyä ja rikasteen kuljetukseen vedenpoiston jälkeen. Kuljettimet suunnitellaan materiaalin koon ja määrän, kaltevuuden sekä etäisyyden perusteella.

Materiaalinkäsittely rikastamolla

Laitex tunnetaan sen kestävistä materiaalinkäsittelylaitteista. Ratkaisumme löytyvät rikastamoilta ympäri maailmaa.

Kuljettimet rikastamon syöttöön

Malmin purkaminen ja kuljetus vaatii materiaalinkäsittelylaitteilta paljon. Ennen kaikkea Laitexin kuljettimet on suunniteltu kestämään kovaa kulumista, pölyä, iskuja ja äärimmäisiä olosuhteita. Kuljetinratkaisumme soveltuvat sekä pitkälle että pystysuoralle kuljetusmatkalle rikastamon tyypistä ja tarpeesta riippuen.

Tukevat laitteemme, kuten hihnakuljettimet, perustuvat omaan tekniikkaamme, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota huollon helppouteen ja tehokkuuteen. Siten rikastuslaitoksen syöttö voidaan pitää vakaana ja materiaalivirta jatkuvana.

Rikasteen kuljetus, lastaus ja varastointi

Ratkaisumme keskittyvät rikasteiden käsittelyssä eri määrien tehokkaaseen kuljetukseen ja lastaamiseen. Olemme kehittäneet lastausratkaisuja maailmanlaajuisesti suursäkeille, kuorma-autoille, merikonteille sekä junille. Asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt ratkaisut suunnitellaan aina sopimaan muiden osapuolten järjestelmiin.

Laitexin lastauslaitteet mahdollistavat tasaisen ja hallitun materiaalivirran korkealla lastaus- ja annosteluvarmuudella. Punnituksen ja lastauksen välinen selkeä tiedonsiirto varmistaa järjestelmän oikean toiminnan. Edistyksellinen laitesuunnittelu minimoi materiaalihukan ja ylläpitää tasaista materiaalivirtaa.

Kiinnitämme myös erityistä huomiota kuljettimien, kuten ruuvi-, hihna- ja lastauskuljettimien puhtauteen, jotta rikaste pysyy mahdollisimman puhtaana koko prosessin ajan.

Vuosikymmenten asiantuntemus raskaasta teollisuudesta

Kaikki laitteemme on suunniteltu pitkäikäisiksi, korkealla käyttökapasiteetilla, helposti asennettaviksi ja alhaisilla ylläpitokustannuksilla. Laitexilla on kyky käsitellä karkeimpia materiaaleja ja se tarjoaa vertaansa vailla olevaa joustavuutta ja ammattitaitoa räätälöityjen materiaalinkäsittelyratkaisujen suhteen. Ennen kaikkea pitkä kokemus ja erilaisten materiaalien tuntemus ovat kuitenkin jokaisen toimittamamme lujan laitteen takana.

Container loading system and a man standing beside a container.