Recausticizing plant in Tres Lagos with blue lime conveyors.

Kaustisointi­laitoksen kalkkilietteen­kuljettimet

Três Lagoas, Brazil

3857507-200

Yleiskatsaus

  • Toimitusvuosi: 2016
  • Tehdas: Fibria Horizonte 2 sellutehdas
  • Materiaalit: Sakka, kalkki­liete ja poltettu kalkki
2306176-200

Laajuus

  • Kuljettimet valko­lipeä­tehtaalle
  • Kola­kuljettimet
  • Elevaattorit (57 m korkeat)
  • Murskaimet
  • Ruuvi­kuljettimet
  • Levyluisti­venttiili

Três Lagoas yleiskuva

Três Lagoasissa Brasiliassa sijaitseva valkolipeälaitos rakennettiin yhteistyössä Laitexin kanssa korkeimpien ympäristöstandardien mukaiseksi. Laitex toimitti valkolipeälaitokselle materiaalinkäsittelyjärjestelmän. Projekti sisälsi kolakuljettimet, 57 metriä korkeat elevaattorit, murskaimet, ruuvikuljettimet ja levyluistiventtiilit.

Uusi valkolipeätehdas tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn kaikissa prosessiolosuhteissa vankan materiaalinkäsittelyjärjestelmän ansiosta. Järjestelmän avulla laitos saavuttaa korkean käytettävyyden ja luotettavuuden.

Osa uutta sellutehdasta

Laitexin toimitus oli osa suurempaa Três Lagoasin sellutehtaan projektia. Tehtaan tuotantokapasiteetti saavuttaa yhteensä 3,25 miljoonaa tonnia vuodessa, mikä tekee siitä yhden maailman suurimmista selluntuottajista.

 

Lime conveyors in white liquor pulp and paper plant.

Valkolipeälaitos

Uusi valkolipeälaitos koostuu yksilinjaisesta kaustisointilaitoksesta ja kahdesta meesauunista. Laitex suunnitteli ja toimitti materiaalinkäsittelyjärjestelmän sakalle, kalkkilietteelle ja poltetulle kalkille.

Luotettava kuljetinjärjestelmä mahdollisti laitoksen energiatehokkaan toiminnan, suuren kapasiteetin, pitkän käyttöiän sekä ympäristöstandardien saavuttamisen.

Two grey lime conveyors.

Referenssiin liittyvät ratkaisut

Model for lime conveyors in recausticizing process

Kaustisointi

Kaustisointilaitoksen materiaalinkäsittely sisältää kiinteiden materiaalien käsittelyn ja kuljetuksen tehokkaan toiminnan mahdollistamiseksi. Laitex on erikoistunut kaustisointiprosessin kalkin ja sähkösuodatinpölyn kuljetukseen.
Model from lime crushers and conveyors.

Meesauuni

Meesauunin materiaalinkäsittely sisältää kalkin käsittelyn ja kuljetuksen materiaalivirran ylläpitämiseksi ennen ja jälkeen uunin. Laitex on erikoistunut kalkin ja sähkösuodatinpölyn käsittelyjärjestelmiin maailmanlaajuisesti.