Three wood chip storages with blue screw disharges.

Hakevaraston modernisointi

Luottamuksellinen asiakas

3857507-200

Yleiskatsaus

  • Toimitusvuosi: 2019
  • Tehdas: Sellu- ja paperi­tehdas
  • Materiaali: Puulastu
2306176-200

Laajuus

  • Kolme linjaa
    • Siilon muokkaaminen, tilavuus 2900 m3
    • Siilon­pohja­purkaimet ja syöttö­ruuvit 611 m3/h
    • Hihna­kuljettimen modernisointi

Arkhangelsk yleiskuva

Puuhakevarasto  modernisoitiin puunjalostuksen prosessien tehostamiseksi. Tehtaan laitteisto modernisoitiin uusimalla olemassa olevat kolme hakesiiloa ja asentamalla vanhoihin siiloihin nykyaikaiset purkaimet.

Varastointi ja kuljetinratkaisut varusteltiin IoT ratkaisulla, joka auttaa havaitsemaan mahdollisia ongelmia ennen kuin ne ilmenevät.

Kapasiteettia kasvatettiin siilonpohjapurkaimilla

Yksi investoinnin tavoitteista oli alentaa korkeita ylläpitokustannuksia. Tavoite saavutettiin uudella laitteistolla, joka auttaa annostelemaan polttoainetta tehokkaammin sekä virtaviivaistamaan huoltoprosessia. Lisäksi modernisointi helpotti laitteiston kunnossapitoa.

Yksi projektin päätuotteista oli siilonpohjapurkain, joka mahdollistaa tarkemman annostelun muunnelluista hakevarastoista. Tämän seurauksena myös kapasiteetti kasvoi.

Tehtaiden modernisointi

Laitexin ydinosaamista on tehdä tehtaiden kuljetinjärjestelmistä helppohoitoisia ja energiatehokkaita, mutta myös auttaa ne saavuttamaan täysi kapasiteettinsa. Asiakkaan ja Laitexin jatkuvan kommunikoinnin ansiosta projekti toteutettiin yli odotusten.

Referenssiin liittyvät ratkaisut

Three wood chip storages with blue screw disharges.

Puunjalostus

Puunjalostuslaitos käsittelee suuria määriä kuitupuuta, joka jalostetaan hakkeeksi. Laitexin kuljetinjärjestelmät soveltuvat hakkeen vastaanottoon, varastointiin, seulomiseen sekä kuljetukseen puunjalostuslaitoksella.