Untitled design (37)

Laitex’s Women Make It Happen, Every Single Day

Materiaalinkäsittely – Naiset toimialalla: Laitexin salainen ainesosa

Materiaalinkäsittelyn alalla Laitex on erinomainen esimerkki yrityksestä, joka tarjoaa huippuratkaisuja laitteiden toimituksista kattaviin avaimet käteen -projekteihin ja elinkaaripalveluihin. Kansainvälisen naistenpäivän lähestyessä olemme ylpeitä korostaessamme naisten panosta organisaatiossamme. He toimivat eri osastoilla ja muovaavat toimintaamme.

Naiset Vahvuuden Tukipilareina

Me Laitexilla uskomme vahvasti, että monimuotoisuus ruokkii luovuutta ja kehitystä. Vaikka työvoimamme koostuu pääosin miehistä, tunnistamme naisten roolin pyrkimyksessämme menestykseen. Heidän asiantuntemuksensa eri osa-alueilla vahvistaa ja tukee sopivien ratkaisujen tarjoamista asiakkaille.

Stereotypioiden haastaminen. Naisten onnistuminen monipuolisissa tehtävissä

Toisin, kuin ehkä yleisesti ajatellaan, naispuoliset työntekijät teollisuuden toimialalla menestyvät monipuolisissa tehtävissä, kuten hitsaus, henkilöstöhallinto, markkinointi, hankinta, insinöörityö/suunnittelu, asiakaspalvelu, dokumenttien hallinta ja laadunvarmistus. Heidän monipuoliset kykynsä ja vahva sitoutumisensa korostavat heidän tärkeyttään tiimimme jäseninä.

”Hankinnassa tarkkuus ja strateginen ajattelu ovat erittäin tärkeitä. Naisena tällä alalla nautin haasteista varmistaessani parhaat diilit yrityksellemme samalla, kun luon vahvoja suhteita toimittajiin. Näkemysten moninaisuus johtaa parempaan päätöksentekoon, ja koen olevani tärkeä osa tiimiä, joka arvostaa panostuksiani.”toteaa Essi Sorjonen, Laitexin ostaja

Monipuoliset näkökulmat ja innovatiiviset lähestymistavat tuovat rikkautta työpaikkakulttuuriimme, kipinöivät luovuutta ja ajavat eteenpäin tulevaisuuteen suuntautuvia aloitteita. Tunnistamme ja juhlimme naisten tuomia ainutlaatuisia vahvuuksia ja kykyjä, ja huomioimme heidän korvaamattoman panoksensa yrityksemme jatkuvassa kasvussa ja menestyksessä.

”Tunnistamme naisten tuomat ainutlaatuiset vahvuudet ja näkökulmat, olipa kyse sitten kannustavan työpaikkakulttuurin luomisesta tai ammatillisen kehittymisen edistämisestä. Laitexilla erilaisuutemme tekee meistä vahvempia.”sanoo Kirsi Aapro, Hallinto-/HR-päällikkö

Laitexilla sitoudumme tarjoamaan tasavertaisia mahdollisuuksia kaikille työntekijöillemme sukupuolesta riippumatta ja tukemaan heitä saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Haastaessamme stereotypioita ja kannattaessamme monimuotoisuutta olemme ylpeitä siitä, että naiset pääsevät näyttämään omaa esimerkkiään menestyksen tiellä.

”Laitexilla tunnistamme, että monimuotoisuus ruokkii innovaatiota, ja olen ylpeä kuuluessani tiimiin, joka omaksuu ja juhlii erilaisuuttamme.”Heidi Kurronen, HR-koordinaattori, tiivistää.

Naisten päivän kunniaksi tunnistamme naisten vaikutuksen työpaikalla. Laitexin markkinointi osoittaa sitoutumista monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden edistämiseen. Markkinointistrategioita toteuttamalla Laitex ei ainoastaan määrittele brändiään, vaan myös puoltaa naisten voimaannuttamista tyypillisesti miesten hallitsemilla aloilla. Tämä sitoutuminen monimuotoisuuteen korostaa yrityksen uskoa näkemysten ja taitojen omaksumiseen luovuuden ja saavutusten edistämiseksi.

”Olen ylpeä osuudestani Laitexin brändi-identiteetin muovaamisessa ja kasvun mahdollistamisessa.” sanoo Ksenia Ravattinen, Markkinointi- ja PR-päällikkö

Liity mukaamme juhlimaan naistenpäivää

Tänä naistenpäivänä juhlikaamme naisten maailmanlaajuisia merkittäviä saavutuksia ja tunnustakaamme heidän korvaamattomat panoksensa jokaisella elämän osa-alueella. Laitexilla kiitämme sydämellisesti naistyöntekijöitämme heidän horjumattomasta omistautumisestaan, sinnikkyydestään ja muuntautumiskyvystään matkallamme kohti huippuosaamista materiaalinkäsittelyssä.

”Vietämme tätä päivää  siksi, että naiset tuntisivat itsensä tasa-arvoisiksi sekä voimaantuneiksi ja tasoitamme tietä tulevalle, jossa mahdollisuuksilla ei ole rajoja.”sanoo Laura Sinkko, hallituksen jäsen, omistaja

Omaksu monimuotoisuus. Voimaannuta naisia.

Flow Must Go On!