Circa Group_ Laitex

Laitex on saanut merkittävän sopimuksen Circa Group -yritykseltä.

Laitex Oy iloitsee saadessaan sopimuksen Circa Sustainable Chemicals France SAS -yritykseltä. Tämän sopimuksen mukaan Laitex vastaa Circan kestävän kehityksen mukaisten kemikaalien tuotantolaitoksen, ReSolute Production Plantin Koillis-Ranskassa, puunjalostuslaitteiden, kuljetus- ja kuivauslaitteiden suunnittelusta, valmistuksesta, toimituksesta, asennuksen valvonnasta ja käyttöönotosta.

ReSoluten tehdas valmistaa 1 200 tonnia Circan kestävää liuotinta Cyrene™ vuodessa alkaen runsaimmasta biopohjaisesta resurssista – sahanpurusta – ja muuntaen sen Circan patentoidulla Furacell™-prosessilla Cyreneksi™ ja muihin biokemikaaleihin.

Kuva: Circa Group

Laitex suunnittelee ja valmistaa erikoislaitteita, jotka on räätälöity Circan kestävän kehityksen kemikaalien tuotantolaitoksen ainutlaatuisiin vaatimuksiin. Tämä sisältää puunjalostuslaitteiden, kuljetus- ja kuivauslaitteiden suunnittelusta, valmistuksesta, toimituksesta, asennuksen valvonnasta ja käyttöönotosta. Laitexin teollisuuden laitevalmistuksen osaaminen varmistaa, että laitteet ovat korkealaatuisia ja optimoituja tehokkaaseen toimintaan.

Laitex vastaa valmistettujen laitteiden oikea-aikaisesta ja luotettavasta toimituksesta projektialueelle. Tähän kuuluu logistiikan koordinointi, tarvittavien komponenttien ja materiaalien saatavuuden varmistaminen sekä laitteiden toimittaminen projektin aikataulun mukaisesti.

Laitex huolehtii myös asiantuntijavalvonnasta koko toimituksen asennusvaiheessa. Kokeneet teknikot ja insinöörimme ovat paikalla valvomassa laitteiden asianmukaista asennusta ja varmistaen, että alan standardeja ja parhaita käytäntöjä noudatetaan.

Asennuksen valmistuttua Laitex osallistuu aktiivisesti käyttöönottoprosessiin. Teemme tiivistä yhteistyötä Circan tiimin kanssa testataksemme ja varmistaaksemme laitteiden toimivuuden ja suorituskyvyn. Tämä sisältää tiukan testauksen, parametrien hienosäädön ja mahdollisten ongelmien ratkaisemisen laitteiden optimaalisen toiminnan varmistamiseksi.

Ottamalla vastuun koko toimituksesta Laitex tarjoaa kattavan ja saumattoman ratkaisun Circalle. Asiantuntemuksemme ja laatuun sitoutumisemme myötävaikuttavat merkittävästi Circan kestävän kemikaalien tuotantolaitoksen onnistuneeseen toteuttamiseen. Yhteistyö Circa:n kanssa osoittaa Laitexin vahvan sitoutumisen kestävän kehityksen aloitteisiin ja heidän valmiutensa tarjota ympäristöystävällisiä ratkaisuja asiakkaiden ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Laitexin projektimyyntijohtaja Sami Koskela kertoo innostuneisuutensa yhteistyöstä Circan:n kanssa tässä jännittävässä projektissa. Hän korostaa, että tämä yhteistyö mahdollistaa heidän kykyjensä esittelemisen päästä päähän -ratkaisujen toimittamisessa ja osoittaa heidän sitoutumisensa kestävän kehityksen aloitteiden tukemiseen.

Laitexin toimitusjohtaja Lasse Kurronen ilmoittaa myös olevansa innostunut osallistumisesta Circa:n tehtävään ja odottaa hedelmällistä yhteistyötä, joka edistää kestävien kemikaalien tuotantoa Ranskassa ja sen ulkopuolella.

Laitex on johtava teollisuuden materiaalinkäsittelylaitteiden ja -ratkaisujen toimittaja, joka erikoistuu räätälöityjen järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen ja asennukseen eri toimialoille, mukaan lukien kemianteollisuus. Heidän vahva keskittymisensä kestävään kehitykseen ja innovaatioihin pyrkii tarjoamaan tehokkaita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaiden ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Vuonna 2006 perustettu Circa Group muuntaa kestävän, non food -biomassan kehittyneiksi biopohjaisiksi kemikaaleiksi patentoidulla Furacell™-prosessillaan. Sen kehittyvä tuotevalikoima sisältää aromeja, biopolymeerejä ja bioliuottimia, mukaan lukien Cyrene™. Luomalla uusiutuvia kemikaaleja selluloosasta, Circa poimii arvoa muusta kuin elintarvikebiomassasta ja korjaa markkinoiden aukkoa tarjoamalla biopohjaisia, vähemmän hiili-intensiivisiä vaihtoehtoja, mikä edistää enemmän kiertotalous.