Rekry messu (6)

Tervetuloa REKRY -messuille 19.9.2023

Laitex on mukana REKRY-messuilla!

Syyskuussa on luvassa merkittävä tapahtuma työnhaun ja urakehityksen saralla, kun Laitex, johtava teknologia-alan yritys, osallistuu vuoden odotetuimpaan rekrytointitapahtumaan. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tavata Laitexin edustajia, tutustua yrityksen huippuosaamiseen ja selvittää, miksi Laitex on loistava paikka rakentaa menestyksekästä uraa teknologian ja innovaation parissa.

Tervetuloa tapaamaan meitä: 19.9.2023 klo 10-17, Lappeenrannan urheilutalolle.

Milloin viimeksi sinulla oli tilaisuus päästä suoraan vuoropuheluun alan huippuosaajien kanssa? Nyt sinulla on mahdollisuus siihen! Tervetuloa tapaamaan Laitexin tiimiä. Olemme valmiina esittelemään sinulle, millaisia ura mahdollisuuksia voimme tarjota. Tule rohkeasti esittäytymään ja kertomaan millaisia taitoja ja osaamista sinä voisit tuoda mukanasi osaksi Laitexin kasvavaa perhettä.

Tulevaisuuden mahdollisuudet odottavat – älä jää paitsi!

Tarjolla on mahtava tilaisuus päästä kurkistamaan teknologisen innovaation maailmaan ja samalla sinulla on mahdollisuus miettiä minkälaista uraa voisit rakentaa alalla, joka muuttaa jatkuvasti tapaamme elää ja työskennellä. Laitexin mukanaolo REKRY-messuilla on kuin avain tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta tulla osaksi jotain suurempaa.

Tule tapaamaan meitä – Kerromme mielellämme lisää.

REKRY-messut tarjoavat paitsi tilaisuuden verkostoitua ja tutustua eri yrityksiin myös mahdollisuuden saada tietoa suoraan asiantuntijoilta. Laitexin osastolla voit keskustella meidän kanssamme ja kysyä kaikki ne kysymykset, jotka askarruttavat sinua. Kerromme mielellämme, millaisissa projekteissa olemme olleet mukana, millaista osaamista arvostamme ja miten voisit kasvaa Laitexin mukana.

Tule mukaan tähän innostavaan tapahtumaan, joka voi olla ensimmäinen askel kohti uutta, kiinnostavaa vaihetta urallasi. Laitex uskoo tulevaisuuden teknologiaan ja sinun potentiaaliisi siinä. Löydä paikkasi tiimissämme ja rakenna yhdessä kanssamme parempi tulevaisuus.

Tulevaisuus odottaa – älä anna tilaisuuden mennä ohi!

Flow your career with Laitex!