HR campaing featured image

Projekti-insinööri, Pneumaattiset materiaalinkäsittelyjärjestelmät

Kiinnostaako sinua tekemisen meininki koneensuunnittelun parissa oikeasti hyvässä jengissä ja rennossa yrityskulttuurissa? Oletko sinä motivoitunut ja positiivisen asenteen omaava mekaniikka- tai laitossuunnittelun kokenut taitaja, joka haluaisi uusia haasteita uralleen?

Tehtävänkuvaus

Laitex vahvistaa pneumaattisten kuljettimien osaamistaan ja etsii nyt suunnittelijaa/projekti-insinööriä Pneumaattisten kuljettimien tuoteryhmään monipuolisiin laite-, layout ja -prosessisuunnittelun tehtäviin.

Voit olla jo kokenut konkari pneumaattisten kuljettimien parissa tai omaat muuten riittävän kokemuksen ja riittävät taidot itsenäiseen työskentelyyn, suunnittelijana toimimiseen ja olet valmis kehittämään itseäsi ja oppimaan uutta.

Projekteissamme pääset haastamaan itseäsi vahvan ja kokeneen työyhteisön tukemana. Tehtävänkuvaa ja laajuutta voidaan räätälöidä valittavan henkilön aiemman kokemuksen, koulutuksen ja muiden valmiuksien mukaan. Työ sijoittuu keväällä 2024 avattavaan Pirkanmaan toimipisteellemme Sastamalaan, mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Tehtävänkuva

Tehtäviisi kuuluu tuoteryhmän (pneumaattiset kuljettimet ja kuljetinjärjestelmät) laite- ja layout- sekä prosessisuunnittelu. Osaat muuttaa asiakastarpeita teknisiksi ratkaisuiksi ja kommunikoit niistä mm. projektipäälliköiden, suunnittelijoiden ja asiakkaiden kanssa. Lisäksi osallistut aktiivisesti tuoteryhmän perustuotteiden tuotehallintaan. Kehität toiminnaltaan, laadultaan ja kustannusrakenteeltaan tehokkaita ratkaisuja. Huomioit suunnittelussa oleellisimmat standardit sekä kone- ja laiteturvallisuuden. Tarvittaessa toimit myös sekä myynnin että hankinnan teknisenä tukena.

Menestynkö tehtävässä?

Tehtävässä menestymistä tukee soveltuva koulutus tekniikan alalta tai vastaava työkokemus. Erityisesti toivomme aiempaa kokemusta laitesuunnittelun ja/tai tuotekehityksen parista soveltuvalta teollisuuden alalta. Omaat riittävän kokemuksen jostakin 3d-koneensuunnitteluohjelmasta (esim. Solidworks). Aiempi kokemus mm. painelaitesuunnittelusta, pneumatiikasta sekä sähkö- ja automaatiosta on eduksi tehtävässä.

Luonteeltasi olet tavoitteellinen, aktiivinen ja ratkaisukeskeinen. Erityisen korkealle arvostamme halua oppia uutta. Työskentelykielenä on pääasiassa Suomi, mutta toimimme kansainvälisellä pelikentällä, joten kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Osallistut työssäsi aktiivisesti organisaatiomme sisällä myynnin ja hankinnan sekä oman kokoonpanon tukemiseen ja toimitusketjun kehittämiseen. Toimit tarvittaessa myös dokumentoinnin tukena pneumaattisiin kuljettimiin liittyvien käyttö- ja huolto-ohjeiden ylläpitoon ja kehitykseen liittyvissä tehtävissä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua laitteiden käyttöönottoon ja ongelmanratkaisuun asennuskohteissa. Kommunikoit sujuvasti sekä yrityksen sisällä, että asiakkaiden kanssa.

Me Laitexilla toimimme ihminen ihmiselle, joten haluamme tutustua sinuun. Ole siis vapaasti oma persoonasi ja tuo esiin omia arvojasi sekä osaamistasi.

Työntekijänä Laitexilla

Tarjoamme Sinulle miellyttävän työyhteisön, kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, sekä ammattitaitoisen tiimimme tuen kehittyä materiaalinkäsittelyteknologian ammattilaiseksi. Laitexilla Sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa omaan urapolkuusi ja -kehitykseen. Yrityskulttuuriamme kuvaa rentous, Flow Must Go On-mentaliteetti ja matala hierarkia – Meillä pääset tekemään päätöksiä ja vastaamaan omasta työstäsi.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Voisiko tämä olla sinun seuraava työpaikkasi?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi viimeistään 22.2.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

 

Flow your career with Laitex

FLOW MUST GO ON!