Pote 2024_Laitex (2)

Laitex Pohjoinen Teollisuus 2024 -tapahtumassa

Pohjoisen suurin teollisuustapahtuma järjestetään jälleen 22. – 23.5.2024 Ouluhallissa. Tapahtuma on suunnattu pohjoisen Suomen teollisuuden asiantuntijoille ja päättäjille. Tapahtuma tarjoaa kävijöille laajan kattauksen teollisuuden palveluita, tuotteita sekä uusinta tietoa. Tämän vuoden keskeisiä painopistealueita ovat energia-alan uudet suuntaukset, kestävä kehitys ja digitaalisen turvallisuuden merkitys teollisuudessa.

Laitex, johtava materiaalinkäsittelyteknologian toimittaja, on vakiinnuttanut asemansa innovatiivisten ratkaisujen tarjoajana eri teollisuuden aloilla. Laitexin osallistuminen Pohjoiseen Teollisuuteen tuo mukanaan kattavan valikoiman materiaalinkäsittelyratkaisuja, jotka ovat suunnattu erityisesti kaivosteollisuuteen ja kiertotalouteen. Yritys tarjoaa muun muassa tehokkaita ja kestäviä järjestelmiä, jotka parantavat tuotantoprosessien suorituskykyä ja luotettavuutta näillä aloilla.

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma on ainutlaatuinen teollisuudenalan ammattilaisille ja päättäjille. Laitexin osallistuminen tapahtumaan vahvistaa sen roolia alalla ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua yrityksen innovatiivisiin ratkaisuihin, erityisesti kaivosteollisuuden ja kiertotalouden näkökulmasta. Tapahtuman kohokohtana Laitex esittelee uusimmat materiaalinkäsittelyteknologiansa, jotka edistävät tuottavuutta, tehokkuutta ja kestävää kehitystä näillä strategisilla aloilla.

Tervetuloa tutustumaan Laitexin osastoon 635 ja keskustelemaan alan asiantuntijoiden kanssa.

Flow Must Go On!