Home

Laitex osallistuu Expobiomasa 2023 – tapahtumaan

Expobiomasa on bioenergia-alan johtava tapahtuma, ja se järjestetään Espanjan Valladolidissa 9.-11. toukokuuta 2023. Tämän vuoden Expobiomasa tulee olemaan kattavin ja yksinoikeudellisin alan tapahtuma koko Euroopassa. Se kokoaa yhteen bioenergia-alan ammattilaisia ympäri maailmaa, joten se on erinomainen tilaisuus verkostoitua ja oppia uusimmista biomassaan liittyvistä teknologioista, tuotteista ja palveluista.

Euroopan energiamarkkinoilla on poikkeuksellinen tilanne fossiilisen kaasun, lämmitysöljyn ja erityisesti sähkön hintakehityksen kasvaessa. Samalla polttoainetoimitushaasteet ovat kasvussa. Tämän vuoksi biomassalaitteiden kysynnän oletetaan kasvavan.

Laitexilla on laaja kokemus ja tietämys voima- ja lämpöenergia-alalta. Siksi Expobiomasa on erinomainen mahdollisuus esitellä Laitexin tietämystä alalla. Ratkaisumme ja laitteemme löytyvät voimalaitoksista ympäri maailmaa. Vastaamme nopeasti muuttuvassa maailmassa asiakkaidemme tarpeisiin ripeimmin ja tehokkaimmin samalla, kun otamme ympäristönäkökohdat huomioon.

Expobiomasa on tärkeä tapahtuma kaikille biomassan energiasektorista kiinnostuneille. Se tarjoaa arvokkaita mahdollisuuksia verkostoitumiseen, oppimiseen ja yhteistyöhön. Kutsumme sinut vierailemaan osastollamme, tapaamaan asiantuntijoitamme ja oppimaan lisää Laitexista.

Lisätietoja Expobiomasasta löytyy täältä: https://expobiomasa.com/en/

Nähdään siellä!

Halli 2, Ständi 255