Laitex_ISO 14001

Laitex on saanut ISO 14001 ympäristöjohtamisjärjestelmän sertifikaatin

Laitexin tiimin jäsenet ovat suorittaneet erinomaista työtä saavuttaakseen ISO 14001 -sertifikaatin – tunnustuksen, joka ei ole pelkästään merkki laadusta, vaan myös sitoutumisesta kestävään tulevaisuuteen.

ISO 14001 on kansainvälisesti tunnustettu standardi ympäristöjärjestelmille. Tämä sertifikaatti ei vain vahvista, että yrityksemme noudattaa tiukkoja ympäristöstandardeja ja -vaatimuksia, vaan se myös osoittaa sitoutumisemme jatkuvaan parantamiseen ympäristönäkökulmasta.

”Tämä sertifikaatti on paljon enemmän kuin pelkkä paperi seinällä. Se on lupaus toimia vastuullisesti ympäristön suhteen jokaisessa askeleessa, jonka otamme. Se edustaa sitä, että olemme sitoutuneet jatkuvaan kehittymiseen ja ympäristöystävällisiin käytäntöihin yrityksessämme”, sanoo Lasse Kurronen, Laitexin toimitusjohtaja

Tämä saavutus kertoo tarinaa omistautuneisuudesta – omistautuneisuudesta vähentää ympäristövaikutuksiamme, hallita jätettä ja resursseja tehokkaasti sekä luoda kestävämpiä prosesseja. Mutta tämä on vasta alkua. Se kannustaa meitä ottamaan askeleen eteenpäin ja etsimään jatkuvasti uusia tapoja tehdä asiat vieläkin paremmin.

”Tämä saavutus ei olisi mahdollinen ilman sitoutumista, yhteistyötä ja omistautumista koko tiimiltä. Se osoittaa, että jokainen meistä on merkittävä osa tätä matkaa kohti ympäristövastuullisempaa tulevaisuutta”, sanoo Lasse Kurronen, Laitexin toimitusjohtaja.

”Olemme kiitollisia tästä tunnustuksesta, mutta tiedämme myös vastuumme jatkaa työtä ympäristön puolesta. Jatkamme intohimoisesti työtämme kestävän kehityksen ja ympäristönsuojelun eteen, ja pyrimme inspiroimaan muita liittymään tähän matkaan kohti puhtaampaa ja kestävämpää maailmaa.” – Jussi Pääkkönen, Laitexin HSEQ Team Lead

Lisätietoja Latexin laatusertifikaateista löydät täältä.

FLOW MUST GO ON!