Copy of HSQE Manual

Laitex avaa pneumaattisten kuljetinlaitteiden toimipisteen Sastalamaan 

Laitex avaa uuden toimipisteen Sastamalassa toukokuussa 2024. Uusi toimipiste sisältää kattavat toimistotilat sekä noin 700m2 tuotantotilat. Toimipiste tulee keskittymään pääosin pneumaattisten kuljetinlaitteiden valmistukseen ja teknologian kehitykseen.

Laitexin pneumaattisten kuljettimien liiketoiminta on kasvanut hyvin ja uuden toimipisteen myötä asiakkaita pystytään palvelemaan entistä paremmin. Laitexin pneumaattiset kuljetinratkaisut ovat tunnettuja luotettavuudestaan sekä korkeatasoisesta teknologiasta useisiin eri prosesseihin sekä monille materiaaleille.

”Tämä on keskeinen strateginen panostus pneumaattisten kuljetinjärjestelmien tuotelinjaan. Olemme etsineet sopivaa tilaa noin vuoden verran ja Sastamala valikoitui paikaksi lopulta hyvän logistisen sijainnin ansiosta. Lähialueilla on meille tärkeää toimittajaverkostoa sekä nyt saamme myös Pirkanmaalle Laitexin toimipisteen”, toimitusjohtaja Lasse Kurronen avaa taustoja.

Laitexin pneumaattiset ratkaisut kattavat monenlaisia sovelluksia eri teollisuudenaloilla, kuten mm. energia-, kaivos ja kemianteollisuuden segmenteillä.

Uuden toimipisteen avajaisia juhlistetaan toukokuussa, ja asiakkaat ovat tervetulleita tutustumaan Laitexin tarjoamiin ratkaisuihin ja palveluihin. Uudet toimitilat vahvistat Laitexin sitoutumista innovaatioon ja asiakaspalveluun pneumaattisten ratkaisujen alalla.

FLOW MUST GO ON!