Laitex Lead engineer Heikki Laitinen presenting a project Credit Mikko Nikkinen

Project Engineer Trainee

Oletko sinä motivoitunut ja positiivisen asenteen omaava prosessi-, sähköautomaatio-, ympäristö- tai konetekniikan tai tuotantotalouden (AMK/DI) opiskelija tai vastavalmistunut?

Haluaisitko rohkeasti lähteä rakentamaan omaa urapolkuasi ja kehitystä täällä meillä Laitexilla ja haluaisit saada jalan oven väliin projektiympäristöön?

Tarjolla on kesätyöpaikka projektiliiketoiminnan osastolla Lappeenrannan toimipisteellä

Tehtävässäsi toimit projektipäällikön aisaparina kuljetinjärjestelmäratkaisuprojektien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Kokoluokaltaan ja toimenkuvaltaan vaihtelevien projektien parissa pääset haastamaan itseäsi muuttuvassa ympäristössä ja oppimaan jatkuvasti uutta sekä projektiliiketoiminnasta että teknologisista ratkaisuista.

Projektien sujuva suunnittelu ja toteutus sisältää mm. toimitusten sisällöstä, aikataulusta sekä budjetista huolehtimista, muutoksien hallintaa sekä projektin aikaista raportointia.

Odotamme sinulta

Odotamme uteliasta ja kehitysmyönteistä asennetta projektityöskentelyyn, oma-aloitteisuutta, sekä hyvää yhteistyökykyä.

Projektikielinä on tyypillisesti englanti tai suomi, muiden kielien hallinastavoi olla etua. Aiempi kokemus projektityöskentelystä ja tekniikan alalta esimerkiksi kesä- tai harjoitustöistä katsotaan eduksi.

Laitexilla toimimme ihminen ihmiselle, joten haluamme tutustua sinuun. Ole siis vapaasti oma persoonasi ja tuo esiin omia arvojasi sekä osaamistasi.

Työntekijänä Laitexilla

Tarjoamme sinulle motivoivan työympäristön, kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, sekä ammattitaitoisen tiimimme tuen kehittyä materiaalinkäsittelyteknologian ammattilaiseksi.

Voisiko tämä olla sinun tuleva kesätyöpaikka?

Työ alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta/keväällä 2023. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelon ja/tai opinto-otteesi 31.1.2023 mennessä.  

Ethän kuitenkaan aikaile hakemuksen lähettämisessä, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja voimme tehdä valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.

For more information on the job, contact:

TOMI KARJALAINEN

VP, Projects
+358 20 161 3338
[email protected]

 

You can contact us at any time, but we won’t always be able to reply, so please leave a message and we’ll get back to you.