Laitex Lead engineer Heikki Laitinen presenting a project Credit Mikko Nikkinen

Mekaniikkasuunnittelija

Kiinnostaako sinua tekemisen meininki konesuunnittelun parissa oikeasti hyvässä jengissä ja rennossa yrityskulttuurissa? 

Etsimme mekaniikkasuunnittelijaa vahvistamaan projektisuunnitteluosastoamme.  

Mekaniikkasuunnittelija, materiaalinkäsittelyjärjestelmät

Oletko sinä motivoitunut ja positiivisen asenteen omaava mekaniikkasuunnittelun kokenut taitaja, joka haluaisi uusia haasteita uralleen tai oletko vastavalmistunut, jolla on paloa kehittyä mekaniikkasuunnittelun monipuolisissa tehtävissä materiaalinkäsittelyteknologian ammattilaiseksi? 

Ratkomme visaisia yhteensopivuusongelmia, yhdistämme uutta ja vanhaa sekä muodostamme niistä kokonaisuuksia, jotka ovat enemmän kuin osiensa summa. Suunnittelemme ja toimitamme materiaalinkäsittelyjärjestelmiä eri prosessiteollisuuden toimialoille ja useille kuljetettaville materiaaleille.

Projekteissamme pääset haastamaan itseäsi vahvan ja kokeneen tiimin tukemana.  

Töitä voit tehdä joko päätoimipisteellämme Lappeenrannassa, Vantaan toimipisteellä tai kokonaan etänä. 

Tehtävänkuva

Mekaniikkasuunnittelijana pääset ratkomaan yhdessä pääsuunnittelijan kanssa toimitusprojektien teknisiä ratkaisuja valmistettavaan muotoon. Suunnitellut laitteet toteutetaan yhdessä valmistuksen kanssa ja yhteistyössä panostetaan laitteiden hyvään valmistettavuuteen sekä laadukkaaseen toteutukseen.

Mekaniikkasuunnittelijan työhön kuuluu haastavuudeltaan monen tasoisia tehtäviä valmistuspiirustuksien piirtämisestä aina uusien laitteiden kehittämiseen, joten lähtötasosi huomioiden pääset varmasti myös kehittymään uusien haasteiden parissa. 

Meillä suunnittelet kuitenkin kaikissa tilanteissa maailmanluokan materiaalienkäsittelyratkaisuja prosessikokonaisuuksiksi kansainvälisessä ympäristössä. 

 

Menestynkö tehtävässä?

Tehtävässä menestymistä tukee soveltuva koulutus tekniikan alalta tai vastaava työkokemus. Toimimme kansainvälisellä pelikentällä, joten asiakkaiden kanssa kommunikointi tapahtuu yleensä englannin kielellä. Pystythän siis kommunikoimaan teknisistä yksityiskohdista myös englanniksi. 

Me Laitexilla toimimme ihminen ihmiselle, joten haluamme tutustua sinuun. Ole siis vapaasti oma persoonasi ja tuo esiin omia arvojasi sekä osaamistasi. 

Aikaisempi kokemuksesi on voinut karttua esimerkiksi mekaanisten laitteiden tai teräsrakenteiden suunnittelusta. Vahvaa hitsaustekniikan osaamista tärkeämpää on kuitenkin luontainen kiinnostus koneisiin ja laitteisiin, sekä kyky ymmärtää kokonaisuuksia ja aikatauluja. 

Suunnittelijan perustyökaluna meillä on käytössä SolidWorks ja siihen liitetty PDM järjestelmä, mutta myös muiden suunnitteluohjelmistojen osaaminen yhdistettynä haluun oppia uutta auttaa menestymään tehtävässä. 

Työntekijänä Laitexilla

Tarjoamme sinulle miellyttävän sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen kehittyä materiaalinkäsittelyteknologian ammattilaiseksi. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. 

Kukaan ei ole materiaalinkäsittelyn ammattilainen syntyessään, joten sinut perehdytetään tuotteisiin ja toimintaympäristöön oikeasti hyvin.

And that’s a promise! 

Voisiko tämä olla sinun seuraava työpaikkasi?

Lähetä hakemus ja lisää vapaamuotoinen CV palkkatoiveineen 12.2.2023 mennessä ja kerro meille miksi juuri sinä olisit hyvä vahvistus meidän jengiin. 

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä ja voimme haastatella hakijoita jo hakuaikana. 

For more information on the job, contact:

ILKKA NIEMI

Engineering Department Manager
+358 20 161 3307
[email protected]

 

You can contact us at any time, but we won’t always be able to reply, so please leave a message and we’ll get back to you.