Kuva ilmoitukseen 1_2022

Sales Engineer Trainee, Service

Oletko sinä motivoitunut ja positiivisen asenteen omaava konetekniikan tai tuotantotalouden (AMK/DI) opiskelija tai vastavalmistunut? Haluaisitko rohkeasti lähteä rakentamaan omaa urapolkuasi ja kehitystä täällä meillä  Laitexilla?

Tarjolla on kesätyöpaikka palveluliiketoiminnan osastolla Lappeenrannan toimipisteellä.

Tehtävässäsi vastaat varaosamyynnistä kokeneempien myyjiemme tukemana, sekä luot varaosasuosituksia uuslaitetoimituksiin. Ratkot asiakkaan kanssa materiaalinkäsittelylaitteisiin liittyviä teknisiä ongelmia ja ratkaisujen perusteella teet tarjouksen tarvittavista varaosista. Hoidat saamiesi tilausten kirjaukset toiminnanohjausjärjestelmään ja siirrät projektin projektiosaston toteutettavaksi. Olet yhteydessä suoraan asiakkaisiin niin Suomessa, kuin ulkomailla, joten suomen- ja englanninkielentaito tarvitaan tehtävässä menestymiseksi. 

Kielitaidon lisäksi odotamme sinulta tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, sekä hyvää yhteistyökykyä. Kokemus 3D-mallinnusohjelmista, sekä teknisten piirustusten ymmärrys katsotaan eduksi.  

Tämä työ soveltuu hyvin kehitys- ja asiakassuuntautuneelle konetekniikan tai tuotantotalouden opiskelijalle, sekä vastavalmistuneelle, joka haluaa lähteä luomaan uraa Laitexilla.  

Laitexilla toimimme ihminen ihmiselle, joten haluamme tutustua sinuun. Ole siis vapaasti oma persoonasi ja tuo esiin omia arvojasi sekä osaamistasi.  

Voisiko tämä olla sinun tuleva kesätyöpaikka?  

Työ alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta/keväällä 2023. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelon ja/tai opinto-otteesi 31.1.2023 mennessä.  

Ethän kuitenkaan aikaile hakemuksen lähettämisessä, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja voimme tehdä valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.   

Työntekijänä Laitexilla    

Tarjoamme sinulle motivoivan työympäristön, kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, sekä ammattitaitoisen tiimimme tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa

JYRKI MONTONEN

Director, Services
+358 20 161 3326
[email protected]