Chain conveyor in refinery's smelting line.

Kolakuljetin ja tulpparuuvi

Luottamuksellinen asiakas

3857507-200

Yleiskatsaus

  • Toimitusvuosi: 2022
  • Laitos: Hukkalämmön talteen­otto­kattila
  • Materiaali: Savukaasut
2306176-200

Scope

  • Ketjukuljetin – Kapasiteetti 30 tonnia tunnissa
  • Tulpparuuvi – Kapasiteetti 25 tonnia tunnissa
  • Jakopelti – Kapasiteetti 25 tonnia tunnissa

Nadezhda yleiskua

Hukkalämmön talteenottokattilan materiaalinkäsittelylaitteet Nadezhdan metallinjalostamolle, Venäjälle sisälsivät äärimmäisiin olosuhteisiin räätälöidyn kolakuljettimen ja tulpparuuvin. Laitexin toimittamat laitteet kuljettavat FSF:n (Flas Smelting Furnace) savupölyä kierrätettäväksi FSF-sulattoprosessiin.

Modernisoitu laitteisto FSF-savupölylle

Hankkeen tarkoituksena oli modernisoida olemassa olevat laitteet vastaamaan jalostamon tämänhetkisiä tarpeita ja kapasiteettia. Kolakuljetin ja tulpparuuvi on suunniteltu kestämään erittäin korkeita lämpötiloja, keskimäärin 350 celsiusastetta.

Hukkalämmön talteenottokattilan murskaimen alla oleva tulpparuuvi estää ilman vuotamisen kattilaan ja syöttää savupölyn pneumaattiselle kuljettimelle. 18 metriä pitkä kolakuljetin kuljettaa kuumaa FSF-savupölyä eteenpäin prosessissa.

Räätälöidyt ratkaisut

Modernisointiprojekteille on usein ominaista fyysisen tilan puute, mikä tekee niistä yleensä haastavampia. Näiden haasteiden ratkaiseminen on Laitexin ydinosaamista, tehden siitä räätälöityjen ratkaisujen markkinajohtajan. Missiomme ja asenteemme ”Flow Must Go On” heijastuu kaikkeen mitä teemme.

Referenssiin liittyvät ratkaisut

3d model for slag conveying.

Metallien jalostus

Metallinjalostamoiden materiaalinkäsittelyjärjestelmät sisältävät rikasteiden ja prosessin lisäaineiden vastaanottamisen, varastoinnin, annostelun ja sekoittamisen sekä kuljetuksen seuraavaan prosessivaiheeseen. Laitexin ratkaisut varmistavat jalostamon tasaisen materiaalivirran.