HR campaing featured image

Project Engineer, Pneumatic Conveying

Project Engineer, Pneumatic Conveying

Kiinnostaak sinua tekemisen meininki pneumaattisten kuljettimien parissa oikeasti hyvässä porukassa ja rennossa yrityskulttuurissa?

Tehtävänkuvaus

Haemme nyt Project Engineeria, Pneumatic Conveying, vahvistamaan kasvavaa ja kehittyvää pneumaliiketoimintaamme.

Pneumaliiketoiminta on Laitexilla uusi ja voimakkaasti kasvava liiketoiminta-alue, jossa kokoaikaisesti työskentelee kolme henkilöä monipuolisissa rooleissa ja nyt olemme hakemassa tiimiimme uutta projekti-insinööriä pneumaattisten kuljettimien tuotelinjan hankintasuunnitteluun ja ostoon, varaosa- ja service-myyntiin, sekä laatu- ja logistiikkatoimintoihin liittyviin työtehtäviin. Rooli on Laitexilla uusi, joten sitä on räätälöitävissä jossain määrin myös valitun henkilön osaamisen, kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan. Pneumaliiketoiminnan kasvaessa on mahdollisuus lähteä erikoistumaan esimerkiksi hankintaan tai service-myyntiin oman kiinnostuksen ja uratavoitteiden mukaan.

Ostot pitävät sisällään sekä projektikohtaisia hankintoja että vakiovarastotuotteita. Pidät myös yllä alihankinta- ja tavarantoimittajasuhteita ja tarvittaessa etsit uusia kumppaneita. Kuluvien osien sekä huolto- ja tarkastuskäyntien myynti ovat osa työnkuvaasi, joten tehtävässä tarvitaan asiakaslähtöistä työotetta ja hyvää teknistä ymmärrystä. Lisäksi osallistut laadunvalvontaan esimerkiksi terästyön ja pintakäsittelyn osalta ja teet niistä tarvittavat dokumentaatiot. Tehtäväkenttäsi on siis erittäin monipuolinen ja laaja-alainen. Emme kuitenkaan odota sinun osaavan kaikkea jo meille töihin tullessasi vaan perehdytämme sinut tehtäviisi, ja lisäksi sinulla on osaava ja kannustava tiimi tukenasi.

Toivomme sinulta:

  • Luonteeltasi olet aktiivinen, sosiaalinen ja toimeen tarttuva henkilö. Erityisen korkealle arvostamme halua oppia uutta ja kehittää omaa ammattitaitoa.
  • Tehtävässä menestymistä tukee soveltuva koulutus tekniikan alalta ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.
  • Tehtävien hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen hallintaa sekä suullisesti että kirjallisesti.
  • Laitexilla toimimme ihminen ihmiselle, joten haluamme tutustua sinuun. Ole siis vapaasti oma persoonasi ja tuo esiin omia arvojasi sekä osaamistasi. Tehtävää voidaan jossain määrin räätälöidä osaamisesi mukaan.

 

Työntekijänä Laitexilla

Tarjoamme sinulle miellyttävän työyhteisön, kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, sekä ammattitaitoisen tiimimme tuen kehittyä materiaalinkäsittelyteknologian ammattilaiseksi. Laitexilla sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa omaan urapolkuusi ja -kehitykseesi. Työnantajana haluamme kehittyä toimialamme parhaaksi työpaikaksi pitäen huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja kuuntelemalla heidän ajatuksiaan menestyäksemme paremmin yhdessä. Yrityskulttuuriamme kuvaa rentous, Flow Must Go On -mentaliteetti ja matala hierarkia – Meillä pääset tekemään päätöksiä ja vastaamaan omasta työstäsi.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Päätoimipaikkamme on Lappeenrannassa ja avaamme kevään 2024 aikana toimipisteen Pirkanmaalle Sastamalaan, jonne tämä tehtävä sijoittuu. Toivomme, että voit tehdä lähityötä vähintään kolme päivää viikossa.

Maailma muuttuu nopeasti, samoin kuin asiakkaidemme tarpeet. Vastaamme näihin tarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti – samalla varmistaen, että ympäristönäkökulma otetaan hyvin huomioon. Keskitymme yhä enemmän kiertotaloushankkeisiin vihreämmän tulevaisuuden puolesta. Liike ei voi pysähtyä. Projektit eivät voi pysähtyä. Yritykset eivät voi pysähtyä. Ura ei voi pysähtyä. Unelmat tai maailma eivät voi pysähtyä. Laitex ei koskaan pysähdy. Siksi Laitex varmistaa: FLOW MUST GO ON.

Rekrytointiprosessi

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi viimeistään 25.2.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

 

Flow your career with Laitex

FLOW MUST GO ON!