Laitex Lead engineer Heikki Laitinen presenting a project Credit Mikko Nikkinen

Pääsuunnittelija sekä suunnittelija (mekaniikka) 

Lappeenranta / Vantaa / Etänä

Flow must go on and that’s what we do! Me pidetään huoli, että prosessien materiaalit virtaa ja prosessityöntekijät voivat tehdä työnsä laulellen! 

Kiinnostaako sinua tekemisen meininki konesuunnittelun parissa oikeasti hyvässä jengissä ilman turhaa jäpitystä ja byrokratiaa?  

Me ratkotaan visaisia yhteensopivuusongelmia, yhdistetään uutta ja vanhaa sekä muodostetaan niistä kokonaisuuksia, jotka ovat enemmän kuin osiensa summa. Meidän laitteet kuljettaa mm. biomateriaaleja, haketta, mineraaleja tai vaikka jätettä jatkojalostettavaksi, ja niille kaikille on yhteistä, että niiden pitää liikkua paikasta A paikkaan B toimintaympäristönsä vaatimuksia noudattaen. Harvoin helppoa, useimmiten huhkitaan niiden kuuluisien haasteiden parissa 😊 Tehtäväkentän monipuolisuus kumpuaa useista eri teollisten prosessien sovelluskohteista, asiakkaiden yksilöllisistä tehdasympäristöistä sekä meidän teknologioidemme laajuudesta.

 

Pääsuunnittelijana pääset vastaamaan toimitusprojektien teknisestä toteutuksesta yhdessä ohjauksessasi toimivan suunnittelijatiimin kanssa. Osaat muuttaa asiakastarpeita teknisiksi ratkaisuiksi ja kommunikoit niistä projektipäälliköiden ja asiakkaiden kanssa. Meillä suunnittelet maailmanluokan materiaalienkäsittelyratkaisuja prosessikokonaisuuksiksi käyttäen nykyaikaisia suunnitteluohjelmistoja (3D & PDM). 

 

Suunnittelijana pääset ratkomaan pääsuunnittelijan oikeana kätenä toimitusprojektien teknisiä ratkaisuja valmistettavaan muotoon. Meillä suunnitellut laitteet toteutetaan yhdessä valmistuksen kanssa ja yhteistyössä panostetaan laitteiden valmistettavuuteen sekä laatuun.  

 

HUOM: Emme kaipaa yksisarvista! Meillä suunnittelu on sitä itseään eli koneiden ja laitteiden toimiviksi tekemistä sekä teräsrakenteiden, levyosien ja hitsauksien kanssa painimista. Tämä kaikki meillä tehdään pääosin suomeksi ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa englanniksi, riittää että osaat toisen näistä hyvin. Voit työskennellä toimipisteillämme Lappeenrannassa, Vantaalla tai vaikka aidosti etänä. Kukaan ei ole materiaalinkäsittelyn ammattilainen syntyessään, joten sinut perehdytetään tuotteisiin ja toimintaympäristöön oikeasti hyvin. And that’s a promise! 

 

Kiinnostuitko, täytä hakulomake ja lisää vapaamuotoinen CV palkkatoiveineen 29.5.2022 mennessä ja kerro meille miksi juuri sinä olisit hyvä vahvistus meidän jengiin. 

 

Lisätietoja työtehtävistä antaa:

ILKKA NIEMI

Engineering Team Leader
+358 20 161 3307
[email protected]

TOMI KARJALAINEN

VP, Projects
+358 20 161 3338
[email protected]

Voit tavoitella meitä milloin vain, koska emme kuitenkaan pysty aina vastaamaan, niin jätäthän viestin, niin otamme sinuun yhteyttä.