HR campaing featured image

Mechanical Installation Engineer, Service

Mechanical Installation Engineer, Service

Kiinnostaako sinua tekemisen meininki materiaalinkäsittelyjärjestelmien parissa oikeasti hyvässä porukassa ja rennossa yrityskulttuurissa?

Haemme nyt Mechanical Installation Supervisoria vahvistamaan palveluliiketoimintaosastoamme.

Tehtävänkuvaus

Asennustyönjohtajana olet osa yhtenäistä tiimiämme, joka tiiviillä yhteistyöllä vie läpi projekteja aina pienistä varaosatoimituksista kokonaisten kuljetinratkaisujen uusimiseen. Toteutamme avaimet käteen -toimituksia materiaalinkäsittelyjärjestelmille eri prosessiteollisuuden toimialoille ja useille kuljetettaville materiaaleille. Tehtävässäsi teet niin yksittäisiä tarkastus- ja ongelmanratkaisukäyntejä asiakkaidemme luokse, kuin myös johdat kokonaisia asennustyömaita. Reissujen kestot ovat useimmiten päivästä muutamaan viikkoon. Toimimme globaalisti, joten työmaita on niin Suomessa kuin ulkomaillakin, pääasiassa Euroopassa. Lisäksi tuet myyntiä asennustöiden keston ja resurssoinnin arvioinnissa.  Projekteissamme olet mukana niiden alusta loppuun saakka, joten toimenkuvasi on monipuolinen ja pääset haastamaan itseäsi kokeneen ja osaavan henkilöstön tukemana.

Keskeiset tehtäväsi:

  • Työnjohtotehtävät huolto- ja asennustyömailla
  • Laitteiden tarkastuskäynnit ja niistä raportointi
  • Myynnin tuki asennustöiden tekniikkaan, kestoon ja resurssointiin liittyen
  • Yhteistyö asiakkaiden sekä palvelu- ja projektitiimin kanssa

Toivomme sinulta

  • Luonteeltasi olet tavoitteellinen, aktiivinen ja ratkaisukeskeinen henkilö. Erityisen korkealle arvostamme halua oppia uutta ja kehittää omaa ammattitaitoa.
  • Voit olla jo kokenut työnjohtaja tai jonkin verran kokemusta asennuksista kartuttanut tuleva ammattilainen. Tehtävässä menestymistä tukee soveltuva koulutus tekniikan alalta ja aiempi kokemus prosessiteollisuuden ympäristöstä ja kuljetinlaitteista.
  • Työmailla kielenä on pääasiassa suomi ja englanti, joten näiden osaaminen tulee olla suullisesti ja kirjallisesti sillä tasolla, jotta työmailla pystyt sujuvasti kommunikoimaan. Muut kielet, erityisesti ranska ja espanja, ovat tehtävässä eduksi.
  • Laitexilla toimimme ihminen ihmiselle, joten haluamme tutustua sinuun. Ole siis vapaasti oma persoonasi ja tuo esiin omia arvojasi sekä osaamistasi

Laitex tarjoaa sinulle

Tarjoamme sinulle miellyttävän työyhteisön, kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, sekä ammattitaitoisen tiimimme tuen kehittyä materiaalinkäsittelyteknologian ammattilaiseksi. Laitexilla sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa omaan urapolkuusi ja -kehitykseesi. Työnantajana haluamme kehittyä toimialamme parhaaksi työpaikaksi pitäen huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja kuuntelemalla heidän ajatuksiaan menestyäksemme paremmin yhdessä. Yrityskulttuuriamme kuvaa rentous, Flow Must Go On -mentaliteetti ja matala hierarkia – Meillä pääset tekemään päätöksiä ja vastaamaan omasta työstäsi.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Päätoimipaikkamme on Lappeenrannassa ja avaamme kevään 2024 aikana toimipisteen Sastamalaan. Toivoisimme, että jompikumpi näistä toimipisteistä olisi sinulla työssäkäyntietäisyydellä. Tarvittaessa voimme keskustella myös muista sijainneista.

Maailma muuttuu nopeasti, samoin kuin asiakkaidemme tarpeet. Vastaamme näihin tarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti – samalla varmistaen, että ympäristönäkökulma otetaan hyvin huomioon. Keskitymme yhä enemmän kiertotaloushankkeisiin vihreämmän tulevaisuuden puolesta. Liike ei voi pysähtyä. Projektit eivät voi pysähtyä. Yritykset eivät voi pysähtyä. Ura ei voi pysähtyä. Unelmat tai maailma eivät voi pysähtyä. Laitex ei koskaan pysähdy. Siksi Laitex varmistaa: FLOW MUST GO ON.

Rekrytointiprosessi

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi viimeistään 22.2.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Flow your career with Laitex!

FLOW MUST GO ON!