Laitex Lead engineer Heikki Laitinen presenting a project Credit Mikko Nikkinen

Mechanical Engineer Trainee 

Kiinnostaako sinua tekemisen meininki konesuunnittelun parissa oikeasti hyvässä jengissä ja rennossa yrityskulttuurissa?

Oletko sinä motivoitunut ja positiivisen asenteen omaava konetekniikan tai tuotantotalouden (AMK/DI) opiskelija tai vastavalmistunut?

Tarjolla on kesätyöpaikka mekaniikkasuunnittelun osastolla Lappeenrannan tai Vantaan toimipisteellä

Ratkomme visaisia yhteensopivuusongelmia, yhdistämme uutta ja vanhaa sekä muodostamme niistä kokonaisuuksia, jotka ovat enemmän kuin osiensa summa. Suunnittelemme ja toimitamme kuljetinjärjestelmiä eri prosessiteollisuuden toimialoille ja useille eri kuljetettaville materiaaleille. Projekteissamme pääset haastamaan itseäsi vahvan ja kokeneen tiimin tukemana. Tehtäväkentän monipuolisuus kumpuaa useista eri teollisten prosessien sovelluskohteista, asiakkaiden yksilöllisistä tehdasympäristöistä sekä meidän teknologioidemme laajuudesta.

Suunnittelijaharjoittelijana pääset ratkomaan pääsuunnittelijan kanssa toimitusprojektien teknisiä ratkaisuja valmistettavaan muotoon. Meillä suunnitellut laitteet toteutetaan yhdessä valmistuksen kanssa ja yhteistyössä panostetaan laitteiden valmistettavuuteen sekä laatuun.

Meillä suunnittelu on koneiden ja laitteiden toimiviksi tekemistä sekä teräsrakenteiden, levyosien ja hitsauksien kanssa painimista. Tämä kaikki meillä tehdään pääosin suomeksi ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa englanniksi, riittää että osaat toisen näistä hyvin. Kukaan ei ole materiaalinkäsittelyn ammattilainen syntyessään, joten sinut perehdytetään tuotteisiin ja toimintaympäristöön oikeasti hyvin.

 

Odotamme sinulta

Kielitaidon lisäksi odotamme uteliasta ja kehitysmyönteistä asennetta suunnitteluun, oma-aloitteisuutta, sekä hyvää yhteistyökykyä. Aiempi kokemus suunnittelusta ja suunnittelutyökaluista esimerkiksi kesä- tai harjoitustöistä katsotaan eduksi.

Laitexilla toimimme ihminen ihmiselle, joten haluamme tutustua sinuun. Ole siis vapaasti oma persoonasi ja tuo esiin omia arvojasi sekä osaamistasi.

Voisiko tämä olla sinun tuleva kesätyöpaikka? 

Työ alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta/keväällä 2023. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelon ja/tai opinto-otteesi 31.1.2023 mennessä.  

Ethän kuitenkaan aikaile hakemuksen lähettämisessä, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja voimme tehdä valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.   

 

Työntekijänä Laitexilla

Tarjoamme sinulle motivoivan työympäristön, kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, sekä ammattitaitoisen tiimimme tuen kehittyä materiaalinkäsittelyteknologian ammattilaiseksi.

Lisätietoja työtehtävästä antaa:

ILKKA NIEMI

Engineering Department Manager

+358 20 161 3307
[email protected]

 

Voit tavoitella meitä milloin vain, koska emme kuitenkaan pysty aina vastaamaan, niin jätäthän viestin, niin otamme sinuun yhteyttä.