Paku_LI

Marketing & PR Specialist

Laitex etsii uutta markkinoinnin ammattilaista monipuolisiin työtehtäviin. Tämä paikka on sinulle, jota kiinnostaa kansainvälinen B2B markkinointi, ja joka pidät itsesi haastamisesta sekä olet valmis oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi.

Voit olla jo kokenut konkari tai vastavalmistunut; työ opettaa ja vie mukanaan. Töitä voit tehdä joko päätoimipisteellämme Lappeenrannassa, Vantaan toimipisteellä tai kokonaan etänä.

Tehtävänkuva

Mikään päiväsi ei ole samanlainen. Työsi on erittäin itsenäistä, mutta samalla pääset työskentelemään lähes kaikkien Laitexin työntekijöiden kanssa. Kommunikaatio- ja organisointitaito on siis tärkeä osa työtäsi.

Markkinointi ja viestintä painottuu pääasiassa internetiin (LinkedIn ja Google) sekä fyysisiin tapahtumiin. Lisäksi olet vahvasti mukana kehittämässä brändimielikuvaa.

Työnkuvasi sisältää markkinoinnin suunnittelun, toteutuksen ja seurannan. Toteutuksessa tuotat tekstiä, otat ja muokkaat kuvia sekä voit tehdä myös videoita. Osallistut myyntimateriaalien ideointiin ja tuotat sisältöä, joiden avulla myyjämme saavat loistaa.
Luvassa siis monipuolisia ja merkityksellisiä työtehtäviä hyvässä porukassa!

Menestynkö tehtävässä?

Ongelmanratkaisukykysi ja oma-aloitteisuus ovat avainasemassa tässä tehtävässä. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokenut ammattilainen suoriutuaksesi työstä. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. B-ajokortti katsotaan eduksi, muttei pakolliseksi.

Vastavalmistuneelta edellytämme soveltuvaa koulutusta, joka voi olla esimerkiksi tradenomi tai kauppatieteiden kandidaatti/maisteri tai muu vastaava.

Tulet organisoimaan useita projekteja, joten oma järjestelmällisyys, aikataulutus sekä kokonaisuuden hahmottaminen ovat tärkeitä taitoja työtehtävissäsi.

Sinulla voi olla kokemusta esimerkiksi seuraavista asioista:

  • B2B markkinointi ja/tai myynti
  • Nettisivujen parissa työskentelemisen (WordPress)
  • SEO ja SEA osaaminen (Google Search Console, Google Analytics, Google Ads ja LinkedIn Ads)
  • Microsoft Office ohjelmat (Power Point, Excel ja Word)
  • Sisältömarkkinointi
  • Projektijohtaminen

 

Emme edellytä tai oleta, että tunnet materiaalinkäsittelyteknologiaa tai sen termistöä. Halu ja kyky oppia on tärkein.

Laitexilla toimimme ihminen ihmiselle, joten haluamme tutustua sinuun. Ole siis vapaasti oma persoonasi ja tuo esiin omia arvojasi sekä osaamistasi.

Työntekijänä Laitexilla

Tarjoamme sinulle miellyttävän sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen kehittyä markkinoinnin ammattilaiseksi. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen tai mahdollisesti osa-aikainen.

Voisiko tämä olla sinun seuraava työpaikkasi?

Lähetä hakemus ja lisää vapaamuotoinen CV palkkatoiveineen 5.2.2023 mennessä 

Kannustamme sisällyttämään hakemukseesi referenssejä aiheeseen liittyen.  

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.  

Lisätietoja tehtävästä antaa:

LASSE KURRONEN

CEO
+358 20 161 3347
[email protected]