Paku_LI

Marketing Assistant

Laitex etsii nyt markkinoinnista kiinnostunutta tekijää monipuolisiin kesä- tai osa-aikaisiin työtehtäviin. Tämä paikka on sinulle, jota kiinnostaa kansainvälinen B2B markkinointi, ja joka pidät itsesi haastamisesta sekä olet valmis oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. 

Voit olla opiskelija tai jo kokeneempi konkari; työ opettaa ja vie mukanaan. Töitä voit tehdä joko päätoimipisteellämme Lappeenrannassa, Vantaan toimipisteellä tai kokonaan etänä.  

Tehtävänkuva

Mikään päiväsi ei ole samanlainen. Työsi on itsenäistä, mutta samalla pääset työskentelemään lähes kaikkien Laitexin työntekijöiden kanssa. Kommunikaatio- ja organisointitaito on siis tärkeä osa työtäsi.  

Markkinointi ja viestintä painottuu pääasiassa internetiin (LinkedIn ja Google) sekä fyysisiin tapahtumiin. Lisäksi olet vahvasti mukana kehittämässä brändimielikuvaa. 

Työnkuvasi sisältää markkinoinnin suunnittelua, toteutusta ja seurantaa. Toteutuksessa tuotat tekstiä, otat ja muokkaat kuvia sekä voit tehdä myös videoita. Osallistut myyntimateriaalien ideointiin ja tuotat sisältöä, joiden avulla myyjämme saavat loistaa. 

Luvassa siis monipuolisia ja merkityksellisiä työtehtäviä hyvässä porukassa! 

Menestynkö tehtävässä?

Menestynkö tehtävässä? 

Ongelmanratkaisukykysi ja oma-aloitteisuus ovat avainasemassa tässä tehtävässä. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. B-ajokortti katsotaan eduksi, muttei pakolliseksi. 

Tulet organisoimaan useita projekteja, joten oma järjestelmällisyys, aikataulutus sekä kokonaisuuden hahmottaminen ovat tärkeitä taitoja työtehtävissäsi.  

Sinulla voi olla kokemusta esimerkiksi seuraavista asioista:  

  • B2B markkinointi ja/tai myynti 
  • Nettisivujen parissa työskentelemisen (WordPress) 
  • SEO ja SEA osaaminen (Google Search Console, Google Analytics, Google Ads ja LinkedIn Ads) 
  • Microsoft Office ohjelmat (Power Point, Excel ja Word)  
  • Sisältömarkkinointi 
  • Projektijohtaminen 

Emme edellytä tai oleta, että tunnet materiaalinkäsittelyteknologiaa tai sen termistöä. Halu ja kyky oppia on tärkein.  

Laitexilla toimimme ihminen ihmiselle, joten haluamme tutustua sinuun. Ole siis vapaasti oma persoonasi ja tuo esiin omia arvojasi sekä osaamistasi. 

Tarjoamme sinulle miellyttävän sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen kehittyä markkinoinnin työtehtävissä.

Voisiko tämä olla sinun seuraava tuleva kesä- tai osa-aikainen työpaikka?

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan alkuvuodesta/keväällä 2023. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelon ja/tai opinto-otteesi 31.1.2023 mennessä.  

Ethän kuitenkaan aikaile hakemuksen lähettämisessä, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja voimme tehdä valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.   

Lisätietoja työtehtävästä antaa: 

LASSE KURRONEN

CEO
+358 20 161 3347
[email protected]
Voit tavoitella meitä milloin vain, koska emme kuitenkaan pysty aina vastaamaan, niin jätäthän viestin, niin otamme sinuun yhteyttä.